Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Inversió estrangera a Andorra

Benvolgut/da, Sr./Sra.,

S’està portant a terme un treball de recerca, com a part d’una tesi doctoral, sobre la inversió estrangera al Principat d’Andorra, amb l’objectiu d’explicar les motivacions d’entrada d’empreses multinacionals estrangeres al país. Aquesta tesi doctoral s’emmarca dins del Grup de recerca en Economia i Dret (GRED) de la Universitat d’Andorra.

Per a la realització d’aquest treball de recerca és indispensable conèixer l’opinió de les empreses estrangeres que han invertit a Andorra des de l’obertura econòmica, que va tenir lloc el 2012.

La vostra opinió és molt important per a la realització de l’estudi i per aquesta raó us agrairíem que omplíssiu el qüestionari següent, d’una durada aproximada de 20 minuts, abans del dia 2 d'octubre del 2022.

El qüestionari és anònim i les dades obtingudes es tractaran de forma confidencial i agregada amb fins exclusivament d’investigació. En aquest sentit, la investigadora garanteix la confidencialitat respecte a la identitat dels participants i, d’altra banda, garanteix que la mostra i els resultats de la investigació seran utilitzats únicament pels fins descrits.

El Grup de recerca en Economia i Dret resta a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o informació addicional i agraeix per endavant la vostra col·laboració.

Cordialment,Lorena Jordana Carmona
Grup de Recerca en Economia i Dret
Universitat d'Andorra
Tel. +376 743 000
A/e: ljordana@uda.ad
Hi ha 30 preguntes en aquesta enquesta.